achttien bouwt creatieve concepten
op een stevige marketingstrategische basis.
on- en offline!

Marie+Wynants

Beauty is part
of the function

Stefan Sagmeister

De grafische carrière van Marie Wynants begon met een stapel roddelblaadjes, schaar en lijm. BV’s en Diana’s werden uitgeknipt en in aparte composities gecollageerd. In hogere studies specialiseerde ze zich verder; er kwamen ook letters, woorden en zinnen aan te pas. Zowel professioneel als privé ‘walked’ ze ‘the talk’ en terug. Sommigen beweren dat haar iMac biologisch afbreekbaar is, anderen beweren dat ze verslaafd is aan McDonalds.

marie@achttien.eu

Toon+Ingels

Never leave
your wingman

Lt. Pete Mitchell - callsign Maverick (Top Gun)

Toon Ingels is professioneel ontzorger en jouw communicatiewingman. Hij analyseert, adviseert en coördineert communicatieprojecten van strategie tot implementatie. Hij geeft een verscherpte kijk op jouw MarCom. Sportieve entrepreneur. Creatieve strateeg. Sommigen beweren dat hij alle lyrics van Boney M naar het Duits heeft vertaald. Anderen beweren dat hij op het veld van de Ghelamco Arena zijn eerste iPhone heeft begraven.

toon@achttien.eu

Karel+Strosse

If everything seems under control,
you're just not going fast enough

Mario Andretti

Karel Strosse is de digital overlord met de veelzijdigheid van een Zwitsers zakmes. Google-certified vertrekt hij vanuit een digital marketingvisie en analyseert, bedenkt en faciliteert uw online plannen.‘He feels the need for speed’, niet enkel professioneel maar ook op zijn Harley of langs het F1-circuit. Sommigen beweren dat zijn baard echt is. Anderen beweren dat hij wekelijks langsgaat bij extensionella.

karel@achttien.eu

Celine-resize

Cooperation means win-win, confrontation means lose-lose

Feng Zhu

Celine is onze ADHD’er, als in: art-director-uit-de-honderdduizend. Honderd procent Gents creatief en productioneel geweld. Artistieke duizendpoot, dat ook. We hebben de stop-knop nog niet gevonden! Ze laat zichzelf en de ‘r’ graag rollen, met een vette knipoog erachteraan. Haar creatieve brein staat nooit stil, ook niet wanneer ze de hond uitlaat. Sommigen beweren dat ze de reïncarnatie is van Simson. Anderen beweren dat ze bij haar geboorte in de Kefir is gevallen.

celine@achttien.eu

mojoville-resize

I’ll tell you what freedom is to me:
No fear

Nina Simone

Bien & Caro dat is als Bert & Ernie, Buurman & Buurman of Mario & Luigi. Ze kennen elkaar sinds het humaniora en leerden de kneepjes van het grafische vak op de ‘oldschool’-wijze met kleefletters en Tipex. Nu werken ze als een perfecte tandem op ieder grafisch project. Caro met een zwierige ocho, Bien met haar (downward) dog trouw naast haar zijde. Bien beweert dat Caro haar kat nog op de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus heeft gezeten, Caro beweert dat Bien in haar second live wereldkampioen retro-tandemcoureur is.

bien_en_caro@achttien.eu

Lotte

The more things you’re interested in, the better your work will be

Micheal Bierut - 79 Short Essays on Design

Een boon én talent voor marketing, communicatie of grafische vormgeving? Rij samen met de ploeg van achttien jouw creatieve etappes, we zijn jouw ploegleider én coach. Dit coole collectief van doorgewinterde trappers is altijd op zoek naar versterking voor de kopgroep. Onze ideale coureur heeft zijn/haar strepen al verdiend als freelancer, of wil zich als student bewijzen in een stage. Wieltjeszuigen? No way! We gaan samen voor de ritwinst. Sommigen beweren dat wij epo snoepen. Anderen schrijven onze zeges toe aan bioboterhammen met pindakaas.

join@achttien.eu