1597_Social_media_1
1597_Social_media_2
1597_Social_media_3
Scherm­afbeelding 2023-03-24 om 15.26.21
IMG_3519
IMG_3521

Boekhoudtalent te koop?

Certifisc groeit. En om die groei op te vangen zijn ze daar op zoek naar vers talent.

Een opvallende campagne moet er voor zorgen dat de corporate brand van Certifisc geboost wordt, maar ook het nieuwe talent moet zijn of haar weg vinden naar de Certifisc-kantoren in Oudenaarde en Zwijnaarde .

We zetten in op een cross-channel aanpak: gevelsignalisatie, beurscommunicatie, social media, website... we hangen het allemaal netjes op aan een opvallende kapstok: 'heb jij ook talent te koop?'. Dan hebben we een match.

 

Naast traditionele kanalen, zetten we ook in op enkele gedurfdere media: herkenbare 'immo-borden' bijvoorbeeld.  Op de afstudeerbeurs maar ook tegen de kantoorgevel, zijn het leuke eye catchers. Geef toe, iedereen kijkt op naar die V-borden.  Maar deze keer kregen ze van ons een andere functie 😉  Opvallend, toch?

En als je voor het solliciteren wat nader kennis wil maken met 'les goûts et les couleurs' van het Certifisc-team: luister dan naar de favoriete spotify list.  Een boekhouding in balans klinkt als muziek in de oren.

Heb jij ook talent te koop? Ontdek alvast de persoonlijke smaak van het Certifisc-team via hun eigenzinnige spotify list en solliciteer nu